El programa Quèquicom de Televisió de Catalunya continua acumulant distincions i ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Comunicació Científica, atorgat pel Govern de la Generalitat i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi).

Aquest desembre, Quèquicom ja ha estat distingit amb el Premi Òmnium de Comunicació per la seva trajectòria, i al novembre un reportatge del programa va guanyar el Premi Boehringer Ingelheim al Periodisme en Medicina en la categoria audiovisual.

El nou guardó forma part dels Premis Nacionals de Recerca, els quals fomenten el reconeixement social de la ciència i l’activitat dels investigadors, mecenes, empresaris i comunicadors.

Enguany, el Premi Nacional de Recerca 2015 ha estat per a l’investigador Manel Esteller, director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge, i en la categoria de Talent Jove s’ha guardonat Fran Koppens, professor d’investigació ICREA a l’Institut de Ciències Fotòniques. També han estat reconeguts La Fundació Catalunya-La Pedrera, en la modalitat de Mecenatge Científic, i la Fundació Alícia en la de Partenariat Publicoprivat en R+I. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram