La Societat Catalana de Comunicació organitza aquest divendres la cinquena edició del Congrés Internacional de Recerca en Comunicació. En el marc del Congrés, que tindrà lloc a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, la SCC també celebrarà la seva 32a conferència anual.

L’acte inaugural del Congrés serà una taula rodona sobre transferència del coneixement (9.10 h), amb els rectors Javier Lafuente Sancho (Universitat Autònoma de Barcelona), Oriol Amat i Salas (Universitat Pompeu Fabra), Josep Maria Garrell (Universitat Ramon Llull), Josep Eladi Baños Díez (Universitat de Vic) i Alfonso Méndiz Noguero (Universitat Internacional de Catalunya).

Posteriorment hi haurà la presentació de comunicacions agrupades en sis sessions temàtiques: Publicitat i relacions públiques (10.45 h); Cinema, imatge i narratives transmèdia (10.45 h); Feminismes, perspectiva de gènere i discurs social (11.45 h); Periodisme científic i tractament de la covid-19 (11.45 h); Periodisme d’especialitat o temàtic (12.45 h), i Xarxes socials, educació i nous formats de comunicació (12.45 h).