El digital econòmic continua creixent. Després de llançar edicions per al País Valencià i Galícia (aquesta bilingüe, com la catalana), ara ha reforçat les redaccions de Madrid i Barcelona. A la capital de l’Estat, Economia Digital recentment ha estrenat noves instal·lacions al carrer Serrano, a prop dels principals centres de decisió de la ciutat.

A més, el periodista barceloní Ismael García Villarejo, que es va incorporar a la publicació en els primers mesos del projecte, es posa al capdavant de la delegació madrilenya, a la qual s’ha incorporat Ramón Roca, procedent de Negocio. L’equip periodístic de Madrid el completa Cristina Naveda, especialitzada en turisme.

A Barcelona, l’equip d’Economia Digital també s’ha reforçat en les últimes setmanes amb l’arribada de Gabriel Trindade, periodista que havia col·laborat amb anterioritat en La Vanguardia i el diari ADN, i Joaquim Marqués, periodista econòmic amb llarg recorregut en la premsa barcelonina que els darrers anys havia exercit com a delegat a Catalunya del rotatiu econòmic Negocio.

Paral·lelament, el digital econòmic segueix incorporant noves firmes d’opinió i anàlisi.