El canal 33 estrenarà el 24 d’octubre Clipping, un programa que oferirà una àmplia selecció de videoclips per mostrar l’actualitat de la creació musical i audiovisual de l’escena catalana. El nou espai és una producció de TV3 en col·laboració amb el Grup Enderrock i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat.

Dirigit per Jordi Novell i Lluís Gendrau, el nou programa tindrà una durada de 30 minuts durant els quals els videoclips es posaran en context a través dels mateixos artistes i realitzadors amb un tractament periodístic. La primera temporada de Clipping estarà formada per 22 programes amb realització i muntatge musical de l’artista multimèdia i cantant Mar Orfila.

L’espai es podrà seguir a través de diverses plataformes i inclourà seccions com El clip de la setmana, que destacarà un videoclip introduït per l’artista; Fabricants de clips, presentat per un realitzador de clips que explicarà les seves creacions; La nevera, que mostrarà clips destacats històricament, i El clipping de, on un personatge mediàtic escollirà el seu videoclip preferit.