El Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha obert la convocatòria de la 25a edició dels Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual. El termini per presentar els treballs (que poden realitzar-se en català, castellà, anglès o francès) finalitza el 15 de març del 2013.

Es valoraran els treballs sobre comunicació audiovisual en el sentit més ampli: ràdio, televisió, serveis de comunicació audiovisual per internet (lineals i no lineals) i altres plataformes. A més, els documents, que han de ser inèdits, poden estar elaborats des de qualsevol disciplina o àrea de coneixement: comunicació, dret, economia, ciència política, sociologia, etc.

El jurat valorarà especialment tant el rigor metodològic com les aportacions que siguin una novetat en l’àmbit de la comunicació audiovisual. L’extensió dels treballs ha de ser de 150 a 300 pàgines.

En la 24a edició es va premiar el document El consum adolescent de la ficció seriada televisiva, de Maddalena Fedele. Des d’aleshores, el guardó no té dotació, quan anteriorment s’atorgava un primer premi de 7.000 euros, i un segon de 3.000.