Aquest dilluns, el president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, i el del Clúster de la Indústria Audiovisual de Catalunya, Xavier Guitart, han signat un conveni de col·laboració entre ambdós organismes per a la promoció, el coneixement, la difusió i l’enfortiment del sector audiovisual català, així com la promoció de mecanismes que garanteixin els drets de les persones usuàries i la protecció dels menors.

Més concretament, el CAC i el Clúster col·laboraran per fomentar i propiciar punts de trobada i de diàleg entre els prestadors de serveis de comunicació per TDT i FM públics i privats, els operadors de telecomunicacions, els prestadors de nous serveis de comunicació, les empreses productores de continguts audiovisuals, les empreses de tecnologia i les empreses desenvolupadores d’aplicacions mòbils.

El conveni també preveu que ambdós organismes col·laborin en la realització de projectes, estudis i actes de dinamització relacionats amb el sector audiovisual. En aquest sentit, es vol impulsar l’estudi i el coneixement dels nous serveis de comunicació audiovisual, les noves pantalles i els nous models de negoci.