El Consell de la Informació de Catalunya organitza el proper dilluns la tercera i última jornada del cicle La nova ètica de la comunicació en temps de fake news, en aquesta ocasió dedicada a la transparència als mitjans i la rendibilitat del periodisme d’investigació. L’activitat tindrà lloc a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, de 15 a 18 h.

La jornada compta amb dues taules de debat. La primera duu per títol La difusa transparència als mitjans, i compta amb la participació de Karma Peiró, periodista especialitzada en les tecnologies de la informació i la comunicació, i Toni Rodríguez, president executiu d’Intermèdia.

La segona taula és La rendibilitat del periodisme d’investigació, amb Guillem Sànchez, periodista de successos d’El Periódico; Pepe Rodríguez, professor de Periodisme d’Investigació de la UAB i coordinador del Màster Oficial en Periodisme i Innovació en Continguts Digitals, i Santiago Tarín, periodista col·laborador de La Vanguardia.