La Unió de Periodistes Valencians (UPV) va celebrar aquest dilluns una assemblea extraordinària per escollir una nova comissió executiva, a la qual s’havia presentat una única candidatura. El nou president és Sergi Pitarch Sànchez, periodista de Levante-EMV i tresorer en la comissió sortint, qui substitueix Joaquim Clemente (de ValenciaPlaza), que havia ocupat el càrrec durant els darrers quatre anys.

En la nova junta, que s’amplia, repeteixen per als propers quatre anys Cristina Chirivella, Javier Alfonso, Andrés Hernández i Antoni Rubio, mentre que s’incorporen Amparo García, Violeta Tena, Juan Magraner, Biel Aliño, Julio Gómez, Imma Juan, Natxo Andreu i Javier Ruiz. A banda de Clemente, no repeteixen en la comissió executiva Remei Castelló, Joan M. Oleaque, Maria Quesada, Kai Försterling i Núria Sòria.

Premi al comitè de RTVV


També aquest dilluns, els associats a la Unió de Periodistes van aprovar atorgar els Premis Llibertat d’Expressió 2013 al comitè d’empresa de Radiotelevisió Valenciana; al consell d’informatius de RTVE, i al conjunt de periodistes acomiadats durant l’any passat. Els guardons es lliuraran el proper 3 de maig al La Nau-Centre Cultural de la Universitat de València en el marc de les celebracions del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram