L’empresa editora d’El Confidencial, Titania Compañía Editorial, ha tancat el 2020 amb un benefici de 4,3 milions d’euros, un increment del 3,89% respecte de l’exercici anterior, i la xifra més alta en els 20 anys de vida del mitjà.

Aquest benefici rècord s’ha produït malgrat la pandèmia de la Covid-19 i la caiguda dels ingressos publicitaris. L’any passat El Confidencial va facturar 21,6 milions, un 3,75% menys que el 2019.

El digital atribueix aquest resultat a la posada en marxa d’un mur de pagament el passat juny que en sis mesos va superar les 20.000 subscripcions, compensant així la davallada publicitària.

Nomenaments

A més dels comptes de 2020, el consell d’administració de Titania va aprovar diversos nomenaments a proposta del seu president executiu, José Antonio Sánchez. Així, Alejandro Laso és el nou director general d’operacions del grup, i Juan Perea el responsable de finances i control de gestió.

A més, l’adjunt al president, José Antonio Zarzalejos, assumeix també les relacions institucionals del grup i passa a formar part del comitè executiu. Per la seva part, la fins ara directora comercial, Libe Bilbao, canvia a directora d’ingressos de la companyia.

Finalment, l’anterior director general d’El Confidencial, Alberto Artero, deixa les funcions executives, però segueix formant part del consell d’administració com a soci de l’empresa.