El consell d’informatius d’À Punt Mèdia, constituït a finals d’octubre, ha denunciat “l’escalada d’agressions” a la plantilla per part de diversos mitjans de comunicació valencians.

L’òrgan diferencia la “crítica legítima consubstancial al periodisme” de la “desqualificació gratuïta, desinformada i grollera”, que atribueix a les informacions que alguns mitjans han publicat en els últims dies, en alguna de les quals s’arriba a manifestar que els treballadors “no fan un brot”.

El consell d’informatius ho nega i recorda que la plantilla ha posat en marxa el projecte multimèdia “des de zero, assumint una sobrecàrrega de treball des del començament.”

L’òrgan de control intern adverteix que no es tolerarà aquesta actitud ni el fet que “s’instrumentalitzen els treballadors i les treballadores” en la “lluita contaminada de motivacions privades” a què circumscriu els atacs.

El consell d’informatius d’À Punt ha consensuat el document amb la representació sindical de la plantilla, i ha rebut el suport majoritari dels comitès d’empresa. Es tracta del primer comunicat d’aquest organisme des de que es va constituir.