El Ple del Consorci Teledigital Mollet, que gestiona la televisió Vallès Visió, ha aprovat un pressupost per a l’any 2012 d’1.024.000 euros, un 20% inferior que l’1.276.000 d’aquest any. Segons el Consorci, tots els seus membres han valorat “molt positivament” la rebaixa, en entendre que en moments de crisi econòmica “calia estrènyer el cinturó”, tot i que intentant mantenir “la qualitat”.

De fet, els representants dels nou municipis han qualificat “d’excel·lent” la tasca que realitzen els professionals de Vallès Visió, convertint la cadena en “un referent de les televisions públiques catalanes, tant en la seva emissió digital com en la seva sortida online”, asseguren des de l’ens.

Cal recordar que, tal com vam informar la setmana passada, alguns ajuntaments podrien plantejar-se la seva continuïtat a la televisió del Baix Vallès a causa de l’elevat cost que suposa formar-ne part. El Consorci està participat per les poblacions de Mollet, Parets, Montornès, La Llagosta, Montmeló, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Vilanova del Vallès i Vallromanes.