“Volem ser, fer i encomanar cultura”. Amb aquesta declaració d’intencions es presenta el nou digital Catorze, que s’ha posat en marxa aquest dimarts i que s’integra dins del grup Nació Digital. “Volem ser una plataforma de la creació cultural”, apunta la seva directora i editora, Eva Piquer, qui afegeix que la nova revista digital tindrà “més vocació literària i creativa que no pas periodística”.

“L’alimentació intel·lectual és tan essencial com l’alimentació del cos. La cultura ens civilitza, ens fa millors com a persones i com a país, dóna sentit a allò que som. La cultura és del tot essencial: és la quarta pota de l’estat del benestar. Qui apuja l’IVA no ho fa innocentment: una societat més inculta és una societat més dòcil, més manipulable”, afirma Piquer.

A banda d’entrevistes, cròniques, reportatges i retrats, Catorze.cat oferirà seccions personals, i compta amb col·laboradors com Sílvia Bel, Ignasi Blanch, Joana Bonet, Lolita Bosch, Roc Casagran, Ada Castells, Joan-Lluís Lluís, Anna Manso, Eduard Márquez, Bel Olid, Anna Punsoda, Llucia Ramis, Elisenda Roca, Anna Sáez, Care Santos, Sílvia Soler o Matthew Tree.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram