A finals de setmana el digital musical Indiespot deixarà de publicar. Nascut el 25 d’octubre de 2007 com un blog, l’adeu es produeix per “l’esgotament i la impossibilitat de seguir endavant amb el projecte d’una forma digna, tant a nivell de compromís personal com d’estabilitat econòmica”, explica el seu editor, Aleix Ibars.

“Han estat 14 anys preciosos però també extenuants, en què Indiespot ha passat per fases d’expansió, contracció i fins i tot una certa estabilitat, però en els quals mai hem aconseguit consolidar el projecte com a nosaltres ens hagués agradat”, apunta.

Ibars assenyala que el món del periodisme musical “segueix sent un terreny molt difícil” per dedicar-s’hi professionalment. “Aquest any negre que estem travessant no ha fet més que accentuar totes aquestes debilitats i ha accelerat els canvis que es venien intuint durant els últims temps”, rebla.

Amb tot, l’equip d’Indiespot no es dona per vençut i prepara un nou projecte editorial que es donarà a conèixer aviat, assenyala Aleix Ibars.