El repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) continua sumant publicacions consultables de manera gratuïta.

Una de les dues capçaleres incorporades aquest setembre és Quaderns de Capafont, editada per l’Associació Cultural Picorandan. L’objectiu de la revista és la divulgació de tot allò que tingui com a marc de referència el poble de Capafonts i el seu espai vital des de qualsevol branca del coneixement.

L’altra publicació que s’ha incorporat aquest mes a RACO és Querol_Revista Cultural de la Cerdanya, editada pel Grup de Recerca de Cerdanya, centrada bàsicament en el món cultural de la comarca i, ocasionalment, del Pirineu i de Catalunya.

RACO és un projecte del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya i la Biblioteca de Catalunya que ofereix 226.040 articles de més de 500 revistes científiques, culturals i erudites catalanes, dels quals el 90% a text complet.

La principal finalitat d’aquest repositori, creat fa 13 anys, és augmentar la visibilitat i la consulta de les revistes que inclou, així com difondre la producció científica i acadèmica que es publica.

Quaderns de Capafont i Querol s’han incorporat a RACO de la mà de l’Institut Ramon Muntaner.