Durant l’agost, la remor d’una fusió entre La Sexta i Antena 3, després que els respectius directius recuperessin els contactes i acostessin posicions, ha tornat a créixer considerablement. Aquest dimecres, Antonio García Ferreras, director de La Sexta, va assegurar que si aquesta es produís seria “una mescla molt competitiva i molt interessant”.

A més, va afegir que en les fusions hi ha riscos i avantatges, però que ell sempre ha cregut en el “mestissatge”. Tot i que es va mostrar partidari de l’operació, va remarcar que aquesta és “una decisió dels accionistes”, i que des del juny “no hi ha cap novetat” al respecte.

“Amb la fusió, La Sexta pot aspirar a ser una cadena de major importància, de major rellevància que si estàs en solitari”, va destacar, ja que per a ell “no és el mateix estar en un grup poderós i econòmicament fort” que en un “més limitat”.

García Ferreras va fer aquestes declaracions durant la presentació de la nova temporada d’Al rojo vivo. L’espai de debat polític passa de les nits de La Sexta 2 als migdies de la cadena mare (12.30-14 h).

Font: Europa Press