El director general de la radiotelevisió pública de Madrid, Ángel Martín Vizcaíno, és el nou president de la Federació d’Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmics en substitució de Brauli Duart, president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, qui va accedir al càrrec al juliol. La presidència de la FORTA és rotatòria entre els seus membres per un període de sis mesos.

El relleu es va aprovar en la junta general de la Federació celebrada aquest dijous. Durant aquesta, la junta va acordar per unanimitat felicitar Duart per la seva gestió, de la qual destaca que “s’ha caracteritzat per l’entrega i capacitat que ha demostrat en la defensa dels interessos de FORTA i en la potenciació de l’organisme dins del panorama audiovisual espanyol”.

En el nou mandat de mig any, tant Martín Vizcaíno com la junta general han expressat la voluntat de “mantenir i reforçar la unitat d’acció i la cooperació” entre les ràdios i televisions de la FORTA, en la línia dels objectius fundacionals de la Federació, segons remarca en un comunicat.