El periodista Fernando Garea s’ha incorporat a El Español com a adjunt al director. Amb el seu fitxatge, el mitjà busca reforçar l’equip directiu i la informació política en el marc de l’estratègia de millora constant dels continguts del digital. Garea havia estat cessat al gener com a director d’El Periódico de España tres mesos després de néixer el diari.

D’aquesta manera, Fernando Garea torna a coincidir en un mitjà amb Pedro J. Ramírez, president executiu i director d’El Español. Garea va treballar com a redactor al Diario 16 (1983-1989) i va formar part de l’equip fundador d’El Mundo, on va ser redactor en cap (1989-2008), en ambdós casos sota direcció de Ramírez.

Posteriorment va ser director adjunt al diari Público (2008-2009) i va treballar nou anys a El País (2009-2017), la major part com a responsable de la informació parlamentària.

El setembre de 2017, Fernando Garea es va incorporar a El Confidencial com a adjunt al director, fins que el juliol de 2018 va ser nomenat president d’Efe. El març de 2020 va tornar a El Confidencial després de ser cessat de l’agència de notícies, i el passat juny Prensa Ibérica el va fitxar per llançar El Periódico de España.