‘Jasmine i Jambo’

La segona edició del Festival Ecran Jeunesse ha guardonat dues sèries d’animació amb participació catalana que es podran veure al canal Super3. Per una banda, Jasmin i Jambo ha guanyat el Gran Premi a la millor sèrie d’animació internacional, i Polinopolis el Gran Premi a la millor sèrie d’animació espanyola. El certamen, celebrat a la localitat occitana de Banhèras de Bigòrra, va reunir e més de 4.000 nens i nenes.

Jasmine i Jambo és una sèrie musical de 52 capítols d’uns set minuts de durada, i s’adreça tant al públic més petit com als pares i mares. Està produïda per Teidees en coproducció amb Televisió de Catalunya i amb la participació d’IB3. Dirigida per Sílvia Cortés, la sèrie compta amb la música original de Marc Parrot i amb les veus d’Anna Moliner i Tomeu Penya. La presentació oficial tindrà lloc el 18 de desembre a Barcelona.

Per la seva part, Polinopolis consta de 52 episodis d’onze minuts de durada i s’adreça al públic d’entre 6 i 9 anys. La sèrie està dirigida per Martin Guido i Maria Antolini, i produïda per Mago Production, en coproducció amb Televisió de Catalunya, TVE, Pakapaka, Apapacho Films i Godo Studio. Actualment es troba actualment en fase de producció i té prevista l’estrena durant el 2023.