Continuen sorgint les veus posicionant-se en contra del tancament de COMRàdio. El portaveu del Govern, Francesc Homs, també s’ha mostrat contrari a la petició de l’Associació Catalana de Ràdio (ACR): “El Govern no actua a dictat d’associacions privades de ràdio. El Govern no és partidari del tancament de COMRàdio, sinó que el que vol és potenciar les ràdios municipals”, va declarar a l’emissora aquest dilluns.

Per la seva part, el president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), Ramon Font, va manifestar que “cal defensar el sector públic dels mitjans audiovisuals”, i va destacar el plus de cohesió i pluralisme que aporten les ràdios de proximitat. Font també va recordar que COMRàdio “en beuen més de 150 emissores locals”.

Des de PSC, PP i ICV també es va donar suport a la continuïtat de COMRàdio. Així, el viceprimer secretari dels socialistes, Miquel Iceta, va dir que faran “el que calgui per defensar el patrimoni de tots, que són les ràdio i les televisions públiques”.

Per la seva part, la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, va apuntar que l’emissora “ha demostrat que fa la seva tasca de servei públic i cal mantenir-la”, mentre que el líder ecosocialista, Joan Herrera, va destacar que la COM “té un paper molt rellevant en el suport de les ràdios locals”.

Finalment, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, també va elogiar el treball que fa COMRàdio en la comunicació de proximitat.