Aquest dimecres va tenir lloc la 12a assemblea general ordinària del Grup de Periodistes Ramon Barnils, durant la qual es va escollir una nova junta directiva, que passa de 10 a 13 membres, la qual serà presidida per David Bassa i Cabanas en substitució de Joan Vila i Triadú, qui havia ocupat el càrrec durant els darrers dos anys.

Com a acció prioritària per al que queda de 2011, la nova junta s’ha marcat mantenir l’activitat de Mèdia.cat, a més de buscar nous finançaments i noves sinergies per conservar actiu aquest observatori crític dels mitjans.

Altres objectius per al mandat 2011-2013 són rellançar la proposta de creació de la càtedra Ramon Barnils; col·laborar amb l’editorial A Contra Vent per a l’edició d’un segon llibre d’articles de Ramon Barnils, i, si és possible, d’una biografia completa.

Composició de la nova junta

La nova junta passa de 10 a 13 persones, cinc de les quals són noves incorporacions: com a secretària, Laia Soldevila, i com a vocals, Roger Palà, Eduard Voltas, Ferran Casas i Jordi Borda.

Els vuit membres restants es mantenen de l’anterior junta, tot i que en alguns casos canvien de càrrec: David Bassa passa de vocal a president; Joan Vila, de president a tresorer; Laia Altarriba, de secretària a vicepresidenta; Oriol Cortacans (que va ser president durant sis anys abans de Vila i Triadú), de vicepresident a vocal; i Miquel Andreu passa de tresorer a vocal. Es mantenen com a vocals Rita Marzoa, Enric Rimbau i Miquel Martín i Gamisans.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram