La directora de la delegació a Catalunya de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR), Eva Subirà, va entregar aquest dimarts la renovació del certificat ISO de qualitat a Premsa Local, el primer grup de comunicació local de l’Estat que l’ha obtingut.

L’editora de TOT Sant Cugat, Diari de Sant Cugat i la revista econòmica B30 va obtenir l’acreditació el 2008, la qual certifica que disposa d’un sistema de gestió de qualitat que l’empresa aplica en tots els seus processos.

Segons Subirà, els mitjans de comunicació “no s’acaten a aquest procés a causa del seu desconeixement i, fins i tot, per la por ja que és feina i es necessita plena implicació de tots els treballadors de l’empresa”.

Per la seva part, l’editor de Premsa Local, Ramon Grau, destaca positivament la renovació del certificat, i creu que tota empresa l’hauria d’obtenir perquè, segons ell, “és una aposta clara per la millora continua de la qualitat en el servei al client i en tots els processos de gestió i producció”.