Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers acull dimecres i dijous la 19a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya, de nou punt de trobada, reflexió i debat sobre el sector, termòmetre del present amb la mirada posada en el futur.

El MAC presenta un extens i variat programa amb ponències, xerrades, sessions informatives i presentacions a l’entorn de la comunicació de proximitat i les novetats audiovisuals, tecnològiques i digitals.

Dimecres, el programa presenta quatre eixos temàtics: l’anàlisi del moment de precarització que travessa el teixit audiovisual a Catalunya a causa de la incertesa del context polític i econòmic; la transformació digital a la societat o la incidència de les fake news; els nous formats i les narratives en plataformes interconnectades, i l’actualitat del sector audiovisual local.

A banda, enguany el MAC dedica una especial atenció a la ràdio amb el programa Podcast IN/OUT. Nous territoris de l’àudio digital. La iniciativa tindrà un preàmbul dimecres a la tarda i concentrarà el gruix de la programació dijous amb ponències, un pitching de podcasts i demostracions de productes i serveis.