Els canals 9 Kiss TV i D10, que ocupen les freqüències de TDT atorgades a l’octubre pel Govern espanyol als grups Kiss Media i Secuoya, ja han començat a emetre en proves amb el respectiu bucle promocional.

https://youtu.be/shqFye_QeLk

9 Kiss TV serà una cadena generalista orientada a un públic femení d’entre 20 i 40 anys, amb una programació nodrida de documentals, sèries i pel·lícules, i d’entrada comptarà amb dos espais diaris de producció pròpia. Així doncs, Kiss Media evita repetir la fórmula musical dels altres mitjans del grup, i també descarta el nom de Quiero TV, tal com havia anunciat inicialment el seu president, Blas Herrero.

Per la seva part, el canal de Secuoya ha estat batejat amb el nom de D10, i es presenta com una televisió generalista “familiar, divertida, moderna” amb la filosofia d’oferir continguts “per a tots” els públics. En la seva programació hi haurà humor, concursos, realities, talent shows, sèries, cinema, magazins i informatius.

De les sis noves llicències de TDT atorgades, de moment només s’ha posat plenament en marxa Atreseries (el 22 de desembre), el canal en alta definició d’Atresmedia. El termini màxim per començar a emetre finalitza a mitjan abril.

  

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram