La reorganització de canals pel dividend digital, la redefinició dels múltiplexs, l’aparició de la televisió connectada i els nous hàbits de consum fan que, tres anys i mig després de l’apagada analògica i la implantació de la TDT, l’escenari televisiu estigui per definir.

Per analitzar la situació actual i el futur de la televisió, aquest dijous té lloc una jornada organitzada pel Col·legi d’Enginyers de Telecomunicació de Catalunya. Serà a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona, de 10.30  a 13.15 h.

El plat principal de la jornada és la taula rodona Quin és l futur de la TV? Anàlisi del nou escenari televisiu, que comptarà amb la participació d’Alícia Ricart Ramon, assessora del Ministeri d’Indústria; Josep Pont, vicepresident del CAC; Francesc Pena, conseller delegat de la XAL; Román Lantarón, president de FECEMINTE; Pere Mier, president d’AMETIC, i José Antonio Guzmán, director del projecte TV d’Orange. La cloenda anirà a càrrec del secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí.