Pocs dies després de l’ultimàtum per part del Jutjat, El País ha publicat la rectificació a un article de desembre de 2014 on el diari assegurava que Jaume Roures tenia 250 milions en 150 comptes, un terç dels quals en paradisos fiscals. 

Per a Mediapro, però, el text de la rectificació “no compleix” amb els requisits que establia la sentència judicial, que obligava a publicar-lo “sense comentaris ni postil·les”, amb una rellevància semblant, amb el mateix tipus i mida de lletra, en portada i a la secció de Societat.

La productora assenyala que la rectificació “no té ni la rellevància ni la difusió” que va tenir la notícia original. A diferència d’aleshores, ni s’ha publicat a pàgina sencera, ni en diumenge, ni surt amb el mateix cos en portada.

Per això, Mediapro exigirà judicialment a El País que compleixi “estrictament” amb l’ordre el Jutjat. En aquest sentit, recorda que té fins al 21 de gener “per fer una rectificació en condicions”. Si no és així, la productora recorrerà de nou a la justícia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram