La nova directora d’El País, Soledad Gallego-Díaz, ha remodelat a fons l’equip directiu del diari amb una sèrie de nomenaments avalats per la redacció.

Com a directors adjunts compta amb Mónica Ceberio, Jan Martínez Ahrens i Borja Echevarría (que no tenen assignada una àrea específica de competència), els quals relleven David Alandete, Rafa de Miguel i José Manuel Calvo.

A més, Gallego-Díaz es reforça amb Joaquín Estefanía (director d’El País de 1988 a 1993) com a adjunt a la direcció. Un altre exdirector, Javier Moreno (de 2006 a 2014) serà el màxim responsable de l’edició americana del diari.

Per la seva part, Máriam Martínez-Bascuñán s’incorpora com a directora d’opinió (en substitució de José Ignacio Torreblanca) amb José Andrés Rojo com a redactor en cap.

La nova directora d’El País ha creat una gran àrea de nacional (amb informació política i de societat) amb els periodistes Claudi Pérez i Xosé Hermida com a redactors en cap.

Miquel Noguer seguirà al capdavant de la redacció de Barcelona, però ara com a subdirector de l’edició catalana d’El País.

Per la seva part, Miguel Jiménez, fins ara subdirector d’informació, assumeix la subdirecció de l’àrea d’economia i treball, i s’encarregarà del desenvolupament de tots els continguts econòmics de Prisa Noticias.

Finalment, Montserrat Domínguez, fins ara directora del Huffingtonpost.es, és la nova directora del dominical EPS i les revistes del cap de setmana SModa, Icon i Buena Vida. La direcció del digital l’assumeix el subdirector Guillermo Rodríguez.