Josep Cuní, Carme Poveda, Astrid Barrio, Liliana Arroyo, Álex Sàlmon i Martí Saballs (foto: El Periódico).

El Periódico de Catalunya ha ampliat el seu comitè editorial, òrgan assessor creat fa tres anys poc després de l’adquisició del mitjà per part de Prensa Ibérica.

Ara s’incorporen a l’òrgan assessor els periodistes Josep Cuní, director de l’informatiu 24 horas de RNE; Álex Sàlmon, director del suplement literari Abril de Prensa Ibérica, i Martí Saballs, director d’informació econòmica del grup; Carme Poveda, directora d’anàlisi econòmica de la Cambra de Comerç de Barcelona; Astrid Barrio, professora de ciències polítiques a la Universitat de València, i Liliana Arroyo, investigadora de la Fundació i2cat.

S’afegeixen als periodistes Joan Tapia (president del comitè editorial), Rafael Jorba (secretari), Albert Sáez (director del diari), Andreu ClaretRosa Paz; el catedràtic de Dret Constitucional Xavier Arbós, i l’empresària Anna Gener.

Després de la reorganització del diari realitzada a principis de més per Albert Sáez, el president de Prensa Ibérica, Javier Moll, ha trobat convenient ampliar i reforçar el comitè editorial d’El Periódico amb l’objectiu “d’assegurar més la pluralitat i la connexió amb la societat civil”.