Javier Moll, durant la seva intervenció en el Premi Empresa de l’Any (foto: Ricard Cugat / El Periódico).

La Llotja de Mar de Barcelona va acollir dilluns a la nit la gala de lliurament del Premi Empresa de l’Any 2019, que organitza anualment El Periódico de Catalunya, per primera vegada sota l’aixopluc de Prensa Ibérica. Enguany el guardó s’ha concedit al grup de distribució alimentària Casa Ametller. A la vetllada van assistir prop de 300 empresaris, directius i polítics.

L’acte va estar presidit pel president de Prensa Ibérica, Javier Moll, que va estar acompanyat de la vicepresidenta del grup, Arantza Sarasola; el conseller delegat, Aitor Moll; el director general, Sergi Guillot, i la directora d’El Periódico, Anna Cristeto.

En la seva intervenció, Javier Moll va assenyalar que des de les pàgines d’El Periódico “donarem més suport a les empreses catalanes, vetllant per l’estabilitat política i econòmica que necessiten per a la seva activitat, i reclamant l’impuls de les imprescindibles infraestructures”.

Moll també va dir que el grup vol que El Periódico “sigui un gran diari que defensi els interessos dels catalans”, va subratllar sobre la nova etapa que ha emprès amb la seva incorporació a Prensa Ibérica. “Un gran diari plural, que sap que Catalunya és una societat molt diversa i en la qual és imprescindible el màxim respecte, el diàleg constant i la fugida dels dogmatismes”, va afegir.

Durant la gala també es van reconèixer diferents empreses que van destacar l’any passat en diferents àmbits: eCooltra (digitalització), Laboratori Echevarne (innovació), Lucta (projecció internacional), Blanca Sorigué (equiparació) i Anaconda Biomed (emprenedoria).

L’acte va comptar amb la presència de la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto; el president de Parlament, Roger Torrent; el vicepresident i conseller d’Economia, Pere Aragonès; la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni.