El PPC té pensat denunciar el Govern davant la Junta Electoral si no retira una campanya institucional signada amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) el passat 26 de setembre, l’endemà que el president Artur Mas convoqués eleccions.

El portaveu popular a la Cambra catalana, Enric Millo, el passat divendres va demanar a l’Executiu que aturi la campanya i que no utilitzi els mitjans públics com a “instrument de propaganda”.

“No volem una televisió del règim, els mitjans són de tots”, va etzibar Millo pocs dies després que el seu company de partit Santi Rodríguez acusés TV3 de convertir-se en el “No-Do en color”. Millo va afegir que només falta que el portaveu del Govern, Francesc Homs, demani presentar els informatius de la televisió i la ràdio públiques per explicar el que fa l’Executiu.

El protocol d’encàrrec de la campanya institucional es va signar el 25 de maig, tot i que no es va resoldre fins el 26 de setembre, publicant-se al Diari Oficial el 2 d’octubre. Els detalls de la campanya no han transcendit, al DOGC tan sols diu que és per a la “difusió de serveis públics al ciutadà”.

Enric Millo també va assegurar que l’encàrrec de la campanya s’havia amagat al consell d’administració de la CCMA. En aquest sentit, va afirmar que el seu president, Brauli Duart, “haurà d’assumir la seva responsabilitat”.