Que TV3 hagi programat aquest dilluns una entrevista en horari de màxima audiència  al president Artur Mas, al programa Àgora, no ha agradat gens al PPC. El seu portaveu adjunt, Santi Rodríguez, creu que l’argument de no estar en campanya electoral “no serveix des del moment que el president de la Generalitat convoca unes eleccions des del faristol del Parlament”.

Així, Rodríguez adverteix que TV3 “no es pot convertir en el No-Do en color”, i critica que el secretari general de la Presidència, Francesc Homs, vulgui “dirigir” la CCMA, la qual cosa considera que “va en contra de la pluralitat dels mitjans públics catalans i de la professionalitat dels seus treballadors”.

Acusa CiU d’utilitzar els mitjans públics “sense miraments ni vergonya”.

Així, el PP ha presentat una queixa formal davant la Corporació –on ostenta la vicepresidència– per la “diferència de tracte” que té CiU en comparació amb la resta de partits, i per “cedir el prime time als interessos electorals del partit que està al Govern de la Generalitat”.

Santi Rodríguez remarca que, fa dos anys, CiU va denunciar davant la Junta Electoral l’entrevista en precampanya realitzada per TV3 a l’aleshores president, José Montilla. Segons recorda, qui era secretari de Comunicació de CiU, David Madí, va argumentar que era “un abús que denota una baixa qualitat democràtica”. El portaveu adjunt del PP creu que aquest argument “és perfectament vigent ara”, cosa que segons ell demostraria que CiU està utilitzant els mitjans públics en favor seu, sense miraments ni vergonya”.