Hermes Comunicacions ha celebrat aquest dimarts una junta general extraordinària d’accionistes que ha ratificat l’entrada de Joaquim Vidal, propietari de Valvi Supermercats, Cosal i Televisió de Girona, com a principal accionista del grup. D’aquesta manera, s’ha formalitzat el preacord assolit el passat 16 de febrer, pel qual l’empresari gironí adquiria les accions de Joan Bosch, fins ara president de l’editora d’El Punt Avui.

Durant la junta, Vidal ha nomenat el fins ara vicepresident d’Hermes, Joan Vall i Clara, nou conseller delegat del grup amb totes les funcions executives; és l’únic membre del consell d’administració que continua. Per completar-lo, el nou propietari ha escollit com a nous membres a dos dels seus tres fills, Eduard i Lídia Vidal, i el director financer del grup Valvi, Esteve Colomer. Així doncs, deixen el consell d’administració Joan Bosch, Jordi Bosch, Isabel Bosch, Joan Ribas, David Marca i Esteve Vilanova.

Inversió de 7 milions

Joaquim Vidal, que ha assumit el passiu que arrossega el grup, s’ha compromès a invertir més de 7 milions d’euros per assegurar el projecte. L’objectiu és que aquest 2012 s’aturin les pèrdues i el proper any treballar en la recuperació dels beneficis.

La viabilitat del projecte implicarà una reestructuració de l’equip directiu per reforçar la marca, tant en l’edició impresa com en la digital. El nou president d’Hermes també ha mostrat la seva intenció de vincular més empresaris al projecte (no només de les comarques gironines), els quals ja ha començat a buscar, i si fa falta ampliar el consell d’administració.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram