La cinquena edició del Festival Internacional de Sèries de Barcelona, el Serielizados Fest, consolida l’ampliació de l’aforament de l’any passat, però ha traslladat la seva celebració d’abril a setembre (del 27 al 30).

El festival presenta un complet programa de xerrades, entrevistes, tallers i, és clar, projeccions, amb el CCCB com a seu central on es concentra el gruix de la programació.

Enguany la principal novetat és la secció Panorama, on s’estrenaran onze sèries o temporades inèdites a l’Estat espanyol. A banda, es retrà homenatge a la sèrie Breaking Bad amb la presència del seu creador Vince Gilligan, amb motiu del desè aniversari de la seva estrena.

Pel que fa a la sessió Pro d’aquesta edició, per una banda se centrarà en les noves produccions estatals que estan a punt d’estrenar-se, amb la presència de de productores com El Terrat, IB3, Diagonal TV, Mediapro, TNT o Playz (TVE), i es tractarà la internacionalització de Vis a vis.

Per altra banda, l’àrea professional abordarà els casos de diverses sèries produïdes a Islàndia, que és el país convidat del cinquè Serielizados Fest.