El canal Super3 reforça els continguts per a l’aprenentatge de la llengua anglesa. Coincidint amb el reinici del curs escolar, el Super3 emet dues franges diferents de l’espai divulgatiu Wow! English Method, estrenat a l’abril en ple estat d’alarma.

La primera a les 17.15 h, amb continguts preescolars, i la segona a les 18.30 h, per a infants de primària. L’espai també s’emet als matins a les 9.30 i les 9.50 h, respectivament.

Wow! English Method ensenya anglès als nens i nenes a través de vídeos educatius protagonitzats per l’Steve i la Maggie, que segueixen una metodologia basada en la memòria emocional i en l’aprenentatge natural.

Per altra banda, el canal infantil també estrena la sèrie d’animació Jo, Elvis Riboldi (de dilluns a divendres, a les 19.40 h, i dissabtes a les 17.05 h), basada en un èxit editorial de la literatura infantil, les novel·les gràfiques de Bono Bidari (el pseudònim dels guionistes Jaume Copons, Daniel Cerdà i Ramon Cabrera, i de l’il·lustrador Òscar Julve).

La versió televisiva és una coproducció catalanofrancesa amb participació de TV3, que ja ha rebut diversos guardons i que ha estat venuda a tot el món.