El Teatre Nacional de Catalunya i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals han iniciat una col·laboració conjunta per coproduir l’enregistrament d’algunes obres programades amb realització, postproducció i edició d’alta qualitat.

Les gravacions es realitzaran en ultra alta definició (4K) i multicàmera, i s’oferiran durant la temporada a TNCDigital, la plataforma audiovisual posada en marxa al novembre pel teatre. Posteriorment, les obres s’emetran per televisió i estaran disponibles a les plataformes digitals de la CCMA.

Els obres s’enregistraran en ultra alta definició (4K) i multicàmera, i comptaran amb subtitulació en català, castellà, anglès i francès gràcies a la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

La col·laboració entre el TNC i la CCMA inclou els següents títols: Decameró que va inaugurar la temporada; L’Hèroe, de Santiago Rusiñol; Solitud, de Víctor Català; Encara hi ha algú al bosc, d’Anna Maria Ricart; La nit de la iguana, de Tennessee Williams; De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, de La Calòrica; Galatea, de Josep Maria de Sagarra, i L’Emperadriu del Paral·lel, de Lluïsa Cunillé.