El proper 28 de novembre, el Tot Sant Cugat complirà 35 anys de vida i ho farà consolidat com el mitjà més llegit de la ciutat. Des de 1985, el Tot ha treballat per arribar a tota la població de Sant Cugat del Vallès, primer en format de setmanari en paper, i des de 2006 també amb l’edició digital.

Des dels seus inicis, el Tot ha apostat per ser proper, plural i dinamitzador de la societat santcugatenca, “Sempre diem que és més que un mitjà. Som un actor de la ciutat, una finestra perquè els santcugatencs se sentin part d’una comunitat”, defensen des de la històrica capçalera.

Per celebrar el 35è aniversari, aquest mes el Tot publica quatre especials en els quals el mitjà aborda passat, present, i futur de Sant Cugat del Vallès.

El Tot Sant Cugat es distribueix gratuïtament cada divendres en més de 1.000 establiments de la ciutat, i és llegit per més d’un 70% de la població, segons dades de l’observatori municipal. A més, és el digital de Sant Cugat amb més audiència, segons OJDinteractiva (a l’octubre va registrar 160.000 usuaris únics).