Entre el 9 i el 16 de desembre, La Sexta es traslladarà de la seva seu a Pozuelo de Alarcón a la d’Atresmedia a San Sebastián de los Reyes. Amb el canvi, perdran la feina una trentena de treballadors de Liquid Media i Mediatem, filials de Mediapro, que actualment s’encarreguen dels serveis tècnics dels espais informatius de La Sexta, segons informa PRNoticias.

Paral·lelament, una altra filial de Mediapro, Mediarena, rebaixarà el salari base dels seus 75 treballadors, que es congelarà dos anys; eliminarà els plusos per viatges, i reduirà els de nocturnitat o cap de setmana, entre d’altres. La direcció argumenta que la retallada és necessària per renovar el contracte amb Atresmedia, per a qui presten els seus serveis.

Després de diverses negociacions, la plantilla ha acceptat la proposta per garantir els llocs de treball, que el 2010 ja es van reduir a la meitat. Abans, els representants de la plantilla havien denunciat que l’empresa els havia advertit que hi havia altres filials de Mediapro que podrien realitzar els seus serveis amb un cost menor.