El setmanari El Triangle va penjar fa dies la conversa íntegra enregistrada per Método 3 al restaurant La Camarga entre la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, i l’excompanya de Jordi Pujol Ferrusola, Vicky Álvarez. Ho va fer un cop es van retirar sengles denúncies contra l’agència de detectius  després de pactar indemnitzacions per a ambdues de 80.000 i 50.000 euros, respectivament.

El passat divendres, el Jutjat d’Instrucció número 14 de Barcelona va enviar un requeriment a la redacció d’El Triangle a nom del seu editor, Jaume Reixach, on s’instava a retirar del web la conversa entre Camacho i Álvarez. El mitjà va acatar la mesura retirant la gravació.

El PPC havia presentat una denúncia contra el setmanari per haver penjat la conversa íntegra al·legant el secret de sumari i una mesura cautelar del març que en prohibeix la difusió. I és que, malgrat l’acord extrajudicial entre Alícia Sánchez-Camacho i Método 3, a principis de mes, la Fiscalia va demanar que no s’arxivés la causa. La setmana passada, dos dies abans d’enviar el requeriment a El Triangle, la jutgessa va decidir continuar investigant qui va encarregar la gravació en entendre que l’acord no extingia l’acció penal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram