El periodista Jordi Seguer considera que el seu acomiadament com a director de Vallès Visió és una “represàlia” per la denúncia pública que va fer d’ingerències i censura per part de l’alcaldia de Mollet. I amb aquest argument ha impugnat l’extinció del seu lloc de treball als tribunals.

El 18 de març, Seguer va rebre la notificació del seu acomiadament mitjançant una breu nota on s’atribuïa la decisió a suposades causes objectives i organitzatives. El fet és que això passava tres dies després que diversos mitjans es fessin ressò del contingut d’un informe elaborat pel propi periodista on denunciava “les pressions i censura política, ideològica i el partidisme sectari” que, deia, perjudicaven la seva feina.

En aquest escrit, Jordi Seguer denunciava “l’excés de protagonisme” d’alguns representants polítics i el fet de veure’s apartat d’algunes de les seves responsabilitats. L’exdirector també criticava procediments que anaven en contra de la independència periodística.

Per tot plegat, Seguer argumenta que el seu acomiadament no té res a veure amb cap causa organitzativa ni pressupostària, sinó que és una decisió totalment política.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram