eldiario.es segueix creixent progressivament i arrenca el curs amb quatre càrrecs de nova creació i dos incorporacions que busquen reforçar el projecte periodístic.

D’entrada, eldiario.es ha fitxat com a directora d’estratègia María Ramírez, que s’encarregarà del desenvolupament i la innovació periodística i de la coordinació entre el departament de tecnologia i el dia a dia de la redacció. L’ex d’El Mundo, Univision i El Español s’incorporarà al desembre, quan acabi de dirigir uns seminaris per a l’Institut de Política de la Universitat de Chicago.

Per altra banda, eldiario.es obre corresponsalia a Brussel·les, la primera del diari. La responsabilitat l’assumeix el periodista Andrés Gil, cofundador del mitjà i fins ara redactor en cap de política. La seva vacant la cobreix José Precedo, que porta dos anys al digital en l’equip de política i tribunals.

Per la seva part, Ana Requena Aguilar, actual coordinadora de la secció Nidos, ha estat nomenada redactora en cap de gènere, un nou càrrec que té la missió de coordinar i impulsar la informació sobre igualtat, gènere i feminisme. Malgrat eldiarioe.es comptarà amb un equip especialitzat en la temàtica, amb aquest càrrec de nova creació busca que l’enfocament sigui tranversal per a tot el diari.

Finalment, eldiario.es ha creat una direcció d’art per a la qual ha fitxat David Velasco, que fins al maig ocupava la mateixa responsabilitat a 20 Minutos. L’objectiu del mitjà és millorar la presentació gràfica dels seus continguts i l’experiència d’usuari en totes les plataformes.