La televisió pública catalana incorpora noves plataformes per als seus continguts 3D, més enllà de la televisió i els cinemes. Així, els usuaris de Nintendo 3DS ja poden accedir a diferents continguts 3D de TV3, produïts especialment per a aquest dispositiu portàtil que permet visualitzar imatges estereoscòpiques sense necessitat d’ulleres. Televisió de Catalunya, la primera de l’Estat en emetre continguts 3D, també és pionera en aportar les seves produccions estereoscòpiques a una videoconsola portàtil.

Anxaneta ha estat el primer al qual han pogut accedir els usuaris de la consola a través de l’aplicació Nintendo Video. És el primer d’una sèrie de continguts produïts específicament per a Nintendo 3DS que es podran veure els propers mesos a través d’aquest dispositiu.

A banda, els continguts estereoscòpics de TVC també són a internet: la sèrie d’animació Zoobabu, del Super3, es pot veure en 3D a TV3alacarta. A banda, es pot veure en 3D pel canal TV3HD i en 2D a super3.cat. Zoobabu és la primera sèrie en 3D estereoscòpic per a televisió, Blue-Ray i video on demand.