Imatge d’arxiu de Daniel Condeminas en una conferència.

Els Premis de Comunicació i Cinema del Col·legi de Directors i Directores de Cinema de Catalunya enguany han distingit Daniel Condeminas (col·laborador de Comunicació 21), betevé, Segre i El Cinèfil. Els guardons reconeixen als mitjans, escriptors i periodistes que promouen el coneixement i la difusió del cinema i els seus professionals.

El consultor en comunicació Daniel Condeminas ha estat premiat pel conjunt dels seus articles d’anàlisi sobre la situació industrial del sector audiovisual a Catalunya, publicats periòdicament a Comunicació 21 i Area Audiovisual.

Per la seva part, betevé ha estat guardonada per “la qualitat de la seva programació cinematogràfica, la promoció del cinema en general i de la producció catalana en particular, mantenint en antena el programa Barcelona i acció al llarg de nombroses temporades”.

El diari Segre, ha estat premiat per la seva secció setmanal Cine contra el virus, del crític Juan Ferrer, que des del març ha difós la història del cinema amb monogràfics “apropant als seus lectors el cinema amb voluntat de servei durant aquesta pandèmia”.

Finalment, els directors de cinema han distingit el digital El Cinèfil per la seva difusió de la producció catalana en l’àmbit de les xarxes socials i els mitjans digitals.

El Col·legi lliurarà els Premis de Comunicació i Cinema la segona quinzena de gener en un acte a Barcelona.