L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació va celebrar el passat dimarts una trobada territorial amb mitjans associats de Tarragona i les Terres de l’Ebre. En el torn obert final, els editors van coincidir en exposar la necessitat que les institucions incrementin els ajuts al sector entre els editors, i va planar la mateixa sensació d’incertesa sobre el futur a causa de la davallada dels ingressos publicitaris. A més, també es va debatre la necessitat de potenciar les sinergies conjuntes i cercar noves fórmules de generar ingressos.

Per altra banda, alguns editors van destacar com havien augmentat el nombre de subscriptors des de que va irrompre la pandèmia de la Covid-19, i d’altres van exposar com s’havien hagut de reinventar per adaptar-se a les necessitats del moment.

En l’inici de la trobada, el president de l’AMIC, Ramon Grau, va repassar la situació i el paper de l’entitat, tot destacant el seu creixement continuat tant en mitjans impresos com digitals, i ressaltant també les nombroses prestacions i serveis que ofereix.