Té la societat catalana ben garantit el dret a la informació? Els mitjans públics són prou plurals i neutrals? Ho és la CCMA o els mitjans públics locals? Els mitjans privats han de garantir el dret a una informació veraç i plural? Com pot participar la societat civil en la gestió dels mitjans? Com es pot garantir la legalitat i la viabilitat dels mitjans comunitaris? Com assegurar el dret a l’educació en comunicació de la ciutadania? 

Aquestes i altres qüestions es plantejaran en el debat Com garantim el dret a la informació i la comunicació de la ciutadania després del 27-S?, que se celebrarà el proper dimarts, a les 19 h, a la sala d’actes de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya, a Barcelona.

La sessió, organitzada per Xarxa pel Dret a la Informació i la Comunicació, comptarà amb la participació de representants de les principals forces polítiques que es presenten a les eleccions al Parlament, els quals exposaran les seves propostes i respondran les preguntes dels assistents, entre els quals hi haurà diversos moviments socials.

En representació de les formacions polítiques participen Enric Marín i Otto, de Junts pel Sí; Xavier Casinos, del PSC; Santi Rodríguez, del PP, i Jordi López Santín, de Catalunya Sí que es Pot; Jordi Bosch Sala, d’UDC; Carlos Carrizosa, de Ciutadans, i Lluc Salellas, de la CUP. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram