Catalunya Ràdio ha reprès la programació regular de pòdcasts al web i l’aplicació mòbil. D’aquesta manera, l’emissora ofereix cada dia nous episodis dels programes exclusius en línia. Més endavant s’incorporaran nous continguts al catàleg. Entre les novetats, destaca la ficció de la companyia La Cubana que recuperarà els personatges televisius de Les Teresines.

Pel que fa als nous capítols que s’ofereixen des d’aquesta setmana, els dilluns és el torn de l’espai Sans i estalvis, dirigit per Adam Martín (setmanal); Perspectiva, amb José Lluís Blázquez (quinzenal); Ràdio volta, de la mà d’Isaac Vilalta (setmanal), i Rècords, del departament d’esports (mensual).

Els dimarts es difonen nous episodis de Ja m’entens, conduït per David Àvila, i els dimecres d’El divan de Sílvia Cóppulo i T’agrada el blues? del cantautor Quico Pi de la Serra (tots tres amb periodicitat setmanal).

Els dijous estan reservats per a La fonda, del cuiner Pep Nogué, i MeteoMauri, dirigit per Francesc Mauri, i els divendres per al Tast vertical d’Empar Moliner (els tres són setmanals).

Finalment, els dissabtes hi haurà nous capítols d’En guàrdia, a càrrec d’Enric Calpena; Revolució 4.0, amb Xantal Llavina; Filling the Sink, el pòdcast de Catalan News presentat per Alejandra Angulo Alonso; L’ofici de viure, de Gaspar Hernàndez, i Sarda.net, amb Quim Rutllant, Ester Plana i Sergi Vives (tots ells setmanals).