L’estrena de Braccialetti rossi a la RAI1 el passat diumenge, a les 21.30 h, va assolir una quota de pantalla del 20% i 5.300.000 espectadors de mitjana. Amb aquestes xifres, la versió italiana de Polseres vermelles va ser líder d’audiència en la seva franja horària molt per davant d’Il secreto, que va reunir una mitjana de 3.934.000 telespectadors.

Itàlia és el primer país on es realitza una adaptació de la sèrie creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas. Braccialetti rossi és una producció de Big Bang Media, Palomar i RaiFiction, amb la col·laboració de Funwook Ibérica. La versió italiana es va començar a rodar el 15 de juliol, ha estat escrita per Sandro Petraglia i dirigida per Giacomo Campiotti, i consta de sis capítols, cadascun dels quals equival a dos de la sèrie original.

Una altra adaptació que s’està gestant és la dels Estats Units. La setmana passada es va confirmar la realització del capítol pilot per a la cadena FOX sota el títol The Red Band Society. Anirà a càrrec de Margaret Nagle (Boardwalk Empire) amb producció d’ABC Studios i Amblin TV, la productora de Steven Spielberg. Al març se sabrà si es tira endavant.