Notícies

Els Premis Pompeu Fabra reconeixen la contribució de l’APPEC

|2018-10-04T18:10:10+00:004 Octubre 2018|Comunicació21

El jurat de la setena edició dels Premis Pompeu Fabra ha distingit l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) en la categoria de comunicació i noves tecnologies. Els guardons biennals atorgats per la Direcció General de Política Lingüística reconeixen i premien les persones, entitats, empreses o organitzacions que contribueixen a la projecció social de la llengua catalana.

En aquesta edició també s’ha distingit el presentador de televisió i músic Halldór Már (en la categoria d’incorporació a la comunitat lingüística catalana); l’Associació d’Editors en Llengua Catalana (projecció i difusió de la llengua catalana); els professors Mila Segarra i Neira i Jordi Mir i Parache (trajectòria professional, científica o cívica); la cadena de restauració König (socioeconòmica), i Ramon Rom Sagristà (voluntariat lingüístic).

Els guardons es lliuraran el 23 d’octubre al Teatre Nacional de Catalunya, en un acte especialment solemne en el marc de l’Any Pompeu Fabra, que commemora la figura i obra del filòleg amb motiu del 150 aniversari del seu naixement i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana.