Cinto Niqui, conductor de ‘L’altra ràdio’.

El programa L’altra ràdio de Ràdio 4 aquesta temporada compleix 40 anys en antena. Per commemorar l’efemèride, les associacions de radioaficionats que participen o han participat en l’espai s’han unit per fer una activitat especial: del 14 al 31 de maig operaran amb l’indicatiu especial AM40LAR.

Les vuit entitats que ho faran possible són l’Associació Radioaficionats de Catalunya, l’Associació de Radioaficionats Minusvàlids Invidents de Catalunya, la Federació Catalana de Radioafeccionats, Mike Delta Victor Dx Group, Ràdio Club del Vallès, Ràdio Club Quixots Internacionals, la Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat, i la Unió de Radioaficionats de Catalunya.

Totes les estacions que contactin una vegada amb AM40LAR podran rebre l’eQSL o targeta de verificació electrònica commemorativa. A més, perquè tots els radioaficionats i radioescoltes tinguin un record de l’activitat, s’han creat tres diplomes AM40LAR.

L’altra ràdio, dirigit i presentat per Cinto Niqui, se centra en la cultura audiovisual i tecnològica, i des de la seva posada en marxa inclou espais setmanals sobre radioafició.