Aquest dimecres, el Tecnocampus de Mataró acull la tercera edició del Tecnolocal, el fòrum de reflexió sobre les noves tecnologies, els nous formats i la creativitat de proximitat de la Xarxa Audiovisual Local (XAL). Enguany la jornada analitza els reptes i les oportunitats de l’audiovisual a internet.

En les diferents sessions s’abordaran de manera teòrico-pràctica les sinergies existents entre el món audiovisual i les noves possibilitats de projecció i distribució dels continguts a la xarxa. La primera anirà a càrrec del conseller delegat d’InOutTV, Eudald Domènech, que parlarà sobre la televisió connectada. A la segona sessió, el director de lamalla.cat, Dídac Boza, presentarà els resultats de l’ experiència d’un any del xip/tv.

Finalment, el consultor d’estratègies digitals, Oriol Ibars, a la conferència Existeix un model audiovisual a internet? Reflexionarà sobre els possibles models de negoci i el rol que desenvolupen els generadors i gestors de continguts audiovisuals.

El Tecnolocal s’adreça als treballadors i tècnics dels més de 100 mitjans que formen part de la XAL i als d’altres empreses interessades del sector audiovisual.