Aquest dilluns, la Cadena SER va acomiadar set professionals amb molts anys de recorregut dins l’empresa. La direcció busca retallar la massa salarial, però en aquesta ocasió no per la via de la reducció de plantilla, ja que incorporarà nous professionals més joves, els quals, sense antiguitat, cobraran menys.   

Aquests acomiadaments se sumen a la desena de sortides que hi ha hagut des de desembre, quan es va produir una vaga de signatures a les redaccions de Madrid i Barcelona. Segons els representants dels treballadors, des de l’any passat ja hi ha hagut una vuitantena de baixes dins la plantilla.

Els d’aquest dilluns, però, no seran els últims acomiadaments a la Cadena SER, en un degoteig de sortides forçades que per als sindicats no són res més que un ERO encobert.

Les retallades a l’emissora no són les úniques que executarà Prisa: la setmana passada Pressprint ja va anunciar la intenció de presentar un ERO per a una quinzena de treballadors a més de reduir salaris, mentre que a Prisa Brand Solutions ja s’han produït set acomiadaments. A la resta d’empreses del grup, també s’esperen acomiadaments i/o retallades salarials. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram