Producers Meet Producers ha obert la convocatòria de la quarta edició d’aquest programa que té l’objectiu de dinamitzar el sector audiovisual.

PMP és una iniciativa de mentoring en què s’aparellen productores júniors i sèniors, amb l’objectiu que, durant un any, els emprenedors del sector audiovisual s’iniciïn amb representants amb experiència en la creació d’audiovisual.

El programa se celebrarà a en el marc del proper Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (4-14 d’octubre), i el termini per presentar candidatures (tant de productores júniors com sèniors) finalitza el 31 d’agost.

El PMP admet qualsevol format (televisió, animació, llargmetratges, curts, nous formats) i es planteja com un punt de trobada per compartir dubtes, projectes i crear noves sinergies entre productores audiovisuals emergents i amb experiència.

Producers Meet Producers és una iniciativa impulsada per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, l’Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya i el Festival de Cinema de Sitges per posar en valor la figura dels productors i generar més indústria cinematogràfica.